.

.

Djeca djeca djeca plutaju na naduvavajuće plivanje Životni prsluk za spašavanje sigurnosti

Djeca djeca djeca plutaju na naduvavajuće plivanje Životni prsluk za spašavanje sigurnosti

Ocjene kupaca:

KM 11.99
Od robe
U skladištu

Specifikacije :
Napravljen od visokokvalitetnog platna i vodootpornog filma, visoko je nepropusno i izdržljivo, što vam daje osjećaj sigurnosti. Inflacijski ventil i mlaznicu za inflaciju mogu napuhavati jezgru pritiskom na dolje, a ventil će se automatski vratiti u zaključavanje ventila prilikom otpuštanja, što je vrlo praktično i pogodno za upotrebu. Opremljena sigurnosnim bravom za brzo zaključavanje, mlaznica za zrak može se zakrenuti pola kruga do čvrste tačke za zaključavanje, a može se zaključati u samo 1 sekundi. Pojačava sigurnost i može pružiti dobar plovak za djecu u bazenu. Ovo je kompaktni proizvod koji se može lako pohraniti, tako da je savršen za plaže, bazene ili odmore. Naziv predmeta : Životni prst
. Materijal : platno, vodootporan film
. Stil : Deca
. Spol : Unisex
. Značajke : Jednostavna za nošenje, sigurnosna kopča, podesivi remen, protiv ogrebotine
. Veličina : 19cm x 14cm x 1,5cm / 7,48 "x 5,51" x 0,59 "(približno)
.
Napomene :
. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boju predmeta mogu se malo razlikovati od slika. Molimo vas da dopustite laganu razliku dimenzije zbog različitog ručnog mjerenja.
Paket uključuje :
1 x životni prsluk od visoko- Kvalitetna platna i vodootporni film, to je vrlo nepropusno i izdržljivo, što vam daje osjećaj sigurnosti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji