.

.

Set bubnja gumeni rukav set bubnja za noge

Set bubnja gumeni rukav set bubnja za noge

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
Gumeni jastuk od dovoljno količina može pružiti efikasnu zaštitu vašeg kompleta bubnja. Ovaj pribor za kit bubnja ima razumni dizajn i pogodan je za većinu setova bubnja. Svi dijelovi izrađeni su od premium materijala, dizajniran da vam donese dobro iskustvo. Za prijatelje i porodicu koji vole bubnjeve, to mora biti dobar poklon, svideće im se. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : guma
. -Made o sigurnom i za višekratnu, čvrstu i izdržljivu, može vam poslužiti dugi niz godina. -Mall i lagana, ovi rukavi za podršku bubnjem jednostavni su za ugradnju i pohranjivanje. -Pričible za bubnjeve, elektronske bubnjeve itd., Širok raspon primjena, profesionalni pribor za udaraljke. -Hiš izdržljivost i nije lako deformisati. Izrada je u redu, tekstura je dobra, a praktičnost je zagarantovana. -Ovo rumenilo bubnja su izrađeni od lijepog i vrhunskog gumenog materijala, koji ima dobru funkciju sile trenja, što može spriječiti pad vašeg bubnja.
Izrađena od sigurnog i višekratnog, čvrstog i izdržljivog, može poslužiti Vi dugi niz godina gumeni rukav, gumene rukave, rubne rukave, kit bubnja, nosač nosača bubnja, jastuk od bubnja, nosač za bubanj, bez klizanja, pribor za bubanj, bubanj rukavi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji