.

.

ASdomo samo zalijevanje špici za postrojenje za postrojenje 500ml uređaju za biljke utora u sporim oslobađanjem navodnjavanja

ASdomo samo zalijevanje špici za postrojenje za postrojenje 500ml uređaju za biljke utora u sporim oslobađanjem

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Značajke
1 Korištenjem funkcije podesive vode vode, ovaj samo za zalijevanje može automatski zalijevati vaše biljke do 7-20 dana. Napomena : Situacija zalijevanja može varirati zbog različitih uvjeta. U usporedbi s drugim modelima na tržištu, naš samo vodenik ima prednosti stabilnog protoka vode, a ne lako se blokiraju i lako dodaju vodu. Ovaj sadilica za samo zalijevanje umetaju šiljke pogodne za rad sa većinom plastične boce. Možete odabrati odgovarajuću plastičnu bocu prema veličini posude za cvijeće. Nakon postavljanja baze za zalijevanje, prilijte bocu vode u bazu za navodnjavanje kaplja, nema potrebe da ponovo pomaknete bazu uređaja za zalijevanje biljnog zalijevanja. Automatsko zalijevanje Spike je pogodan za zalijevanje zatvorenog cvijeća, viseće biljke, biljke u satu, kućne biljke, posude za stolne stolove itd.
Specifikacija : PP, poliester
Boja : bijela, zelena < Br /> Veličina : Ukupna dužina : 70 cm, vanjska dužina cijevi : 52 cm
Težina : 136 g
Kapacitet : 500 ml
Paket uključuje :
5 x samo zalijevanje špica ASdomo samo zalijevanje špica za postrojenje za plivanje 500ml 5pcs uređaja za biljke utora u zatvorenom sastojnim putem 5 kom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji