.

.

Kupatilo za zavjese Američka nezavisnost Dnevna zvijezda STAR SPATNER CURCA CURCA COURT COURTION CURTAR CURTAR vodootporna poliesterska zavjesa od krpe

Kupatilo za zavjese Američka nezavisnost Dnevna zvijezda STAR SPATNER CURCA CURCA COURT COURTION CURTAR

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Kupatilo za zavjese Američka nezavisnost Dnevna zvijezda STARNU STARNU SOUNDEROFUNG CURTORA CURTOROFOFROFOFROFOFOFOFROFOOFOFROFIOFOFROFOOFOFOOFIOFIOFOFOFORY CRVENI ZRAČNI LJUBAVNICI :
VREMIJSKI KVALITET MATERIJAL 100% poliesterska linijska tuš služi i dugu životnu upotrebu, primjenjivo na uređenje doma Super voda odbojna tretira se da ostavlja da se vodena perla ostane na površini, brzo i suha.it je udoban i boja u boji, mekan i ugodan i vrlo vodootporan i izdržljiv.
za vaše kuće, Motel, hotel, hotel , spavaonice, itd. Lijepo dizajniran da nadopunjuje vrhunsku atmosferu vašeg kupaonice, to je savršen izbor za vaše. Jednostavno instaliranje nudimo vam 12 čvrstih kuka za besplatno. Ne morate brinuti o tome kako ga instalirati. 12 ojačani vrhunski zglob za jednostavno viseće sklizne trake i toaletni poklopac podudaranja.
Dimenzije vodootporno tuš za zavjese 72 INS X 72 INS odgovaraju najobičnim kupaonicama.
Savršeni poklon Ova sastava za tuširanje može se koristiti i za ukrašavanje vaše kupaonice, Zidne spavaće sobe i druga mjesta koja želite učiniti lijepim. Vjeta može učiniti da se vaša srećna porodica osjeća drugačije.
Naše zavese za tuširanje dovoljno su da vaše uzorke kupaonice dodaju zabavniju vašem tušem.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji