.

.

Oblik jelena Kat Kuća na pola zatvorenog božićnog zimskog kućnog ljubimca

Oblik jelena Kat Kuća na pola zatvorenog božićnog zimskog kućnog ljubimca

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje slučajnošću od Joybuy Marketplace
. Ovaj artikal je kućna ljubimca za vašu. Voljeni kućni ljubimac, koji je. Napravljen od izdržljive spužve, PP pamuk i plišani materijal do dobrog. Držite mačku kućnog ljubimca toplom i ugodnom. površina i dovoljno. prostor za igranje okolo. Udobnost i sigurnost, kućni ljubimci mogu dobro spavati u ovom dobro dizajniranom krevetu. Modni oblik, naša mačkačka pećina je najbolji izbor za ukrašavanje vašeg doma. funkcije
. - Materijal : pliša, spužva, pp pamuk. - Dizajn stila jelena podići će pažnju vašeg ljubimca i ugodno gnijezdo pruža vaše kućne ljubimce dobro okruženje za spavanje. - Kuća mačje je izuzetno ugodna i meka, napravljena od super materijala. - To je sjajna kuća za kućnu ljubimcu za vašu mačku ili psu da se izvuku za odgodu. Pogodno za malu mačku. Dimenzija ovog zatvorenog šatora daje. Vaš ljubimac dodir privatnosti i stvara lijep osjećaj sigurnosti. - Odličan poklon za prijatelje koji imaju divne kućne ljubimce za obje mačke i male pse.
Dizajn stila sjemenara podići će pažnju vašeg ljubimca, a ugodno gnijezdo pruža vaše kućne ljubimce dobrom okruženju za spavanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji