.

.

Ljupka bez licane lutke privjesak za božićno drvcu viseći lutku festival scene dekor

Ljupka bez licane lutke privjesak za božićno drvcu viseći lutku festival scene dekor

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
Živa i prekrasna privjesak za lutke gnome za vaš dom, zabavu i vrt itd. Jedinstvenim dizajnom i izvrsnom izradom dodaju mnogo sretne atmosfere na festival. Pogodno za unutrašnju upotrebu. Veliki ukrasi vašoj svečanoj stranci. Ova lica bez lica dodaće boju i svečanu atmosferu u sve sretne prilike kao što su Božić. Karakteristike
. - Boja : različita boja. - Materijal : netkana tkanina, konoplja, konoplja, pamučna tkanina, umjetna vuna. - Veličina : 16. - Izgrađen korištenjem visokokvalitetnog materijala, osigurava to sigurnost i može ga koristiti s povjerenjem. - Gnome lutka je vrlo pogodna za širenje tradicionalnog duha i donošenje nas sreće. - Vrlo je pogodan kao poklon za porodicom, prijatelje, kolege i druge dobre partnere. - Koristi se za prazničnu zabavu, kućni ukras, trgovački centar za tržni centar, itd. - Ova bez lica dodati će boju i svečanu atmosferu u sve sretne prilike poput Božića.
Izgrađeno korištenjem visokokvalitetnog materijala, osigurava ga sigurnošću i može ga koristiti sa povjerenjem. Gnome lutka je vrlo pogodna za širenje tradicionalnog duha i dovodeći nam sreću. Vrlo je pogodan kao poklon za porodicom, prijatelje, kolege i druge dobre partnere. Sve sretne prilike kao što su Božić.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji