.

.

Besponzon laptop Potresic zaslon protiv plavog zraka zaslona zaslona zaslona za laptop zaštitni film

Besponzon laptop Potresic zaslon protiv plavog zraka zaslona zaslona zaslona za laptop zaštitni film

Ocjene kupaca:

KM 13.99
Od robe
U skladištu

Opis
Da li još uvijek tražite zaštitni film zaslona za vaš laptop? Tada ne smijete propustiti naš laptop ecret film. Napravljen od visokokvalitetnog kućnog materijala, izdržljiv je za upotrebu. štiti vaš ekran prijenosnog računala. Od svakodnevnih ogrebotina, prašine, ogrebotina i normalnih znakova habanja tokom. Dnevna upotreba. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : kućni ljubimac
. - Učinkovito smanjite štetu očima uzrokovanim elektronskim izvorom svjetlosti i zaštitite oči. - Lako zalijepiti na ekranu, antistatički, bez izobličenja. - Dizajn anti-plavog svjetla, lako je instalirati i protiv ogrebotine. - Dokaz sa zračenjem, visoka propusnost, visoka prozirnost. - Zaštitni ekran u potpunosti odgovara ekranu, što je zgodno i brzo korištenje.
Efikasno smanjite oštećenje očiju uzrokovanih elektronskim izvorom svjetla i zaštitite oči. | Jednostavno zalijepiti na ekranu, antistatički, bez izbijanja. | Dizajn anti-plavog svjetla, lako je instalirati i protiv ogrebotine. | Otpornost na zračenje, visoko svjetlo, velika transparentnost. | Zaštitni ekran potpuno odgovara ekranu, što je zgodno i brzo za upotrebu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji