.

.

Shader Shade Shadeshade pokrivač zidnog lusterka Tabela ukrasna bačva tkanina Podni bubanj Bell Desk za zamjenu svijeća

Shader Shade Shadeshade pokrivač zidnog lusterka Tabela ukrasna bačva tkanina Podni bubanj Bell Desk

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj proizvod je hladovica lampe koja je izrađena od vrhunskog materijala, sigurnog i izdržljivog za dugotrajnu upotrebu. Pogodno za spavaću sobu, dnevni boravak i još mnogo toga. Zaštitite svoju lampu od prašine. Također mogu stvoriti romantičnu i toplu atmosferu bez zasljepljenja. funkcije
. - Materijal : krpa. - Izrađen je od visokokvalitetnog materijala od platnenja, koji se može dugo koristiti. - Jednostavan dizajn stila, elegantan i kreativan, koji je prekrasan kućni ukras. - To može učiniti svetlo i ne povrijediti oči, što donosi mnogo pogodnosti za vaš život. - Pogodno za zidne svjetiljke, podne svjetiljke, stolne svjetiljke, stropne svjetiljke i još mnogo toga. - Savršen poklon za domaćinstvo za vašu porodicu, prijatelje i suradnike, a svidjet će im se.
Izrađen je od visokokvalitetnog tkanine materijala koji se može dugo koristiti . Jednostavan dizajn stila, elegantan i kreativan, koji je prekrasan ukras doma . To može učiniti svjetlo i ne povrijediti oči, što donosi mnogo pogodnosti za vaš život. Pogodno za zidne svjetiljke, podne svjetiljke, stropne svjetiljke i mnogo više . a Savršeni poklon za domaćinstvo za vašu porodicu, prijatelje i suradnike, i svidjet će se.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji