.

.

Kosa za kosu Lijepa mačja ušna traka za glavu za kosu Performanse

Kosa za kosu Lijepa mačja ušna traka za glavu za kosu Performanse

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li nešto novo i roman za zabavu? Zatim,. Ova lijepa traka za glavu bit će odličan izbor za vas. Traka za glavu je proizvedena sa CAT EAR dizajnerom za personalizovanu. funkcije
. - Materijal : plastika, smola
. - Napravljen od plastične, smole materijala, lagane, ne-izblijedjele i ne-deformacije, prikladno za upotrebu. - Traka za glavu je elastična i uklapa se opseg glave većine ljudi. - Može se prikladno za većinu mališana dječjih djevojaka, dječaka, djece čak i odrasle osobe. - Dobra tekstura i izvrsna izrada i lako se pohađati i isključiti. - Pomoći vam da izgledate bolje u mnogim situacijama, poput ceremonija, rođendana i kostime.
Izrađena od plastične, smole materijala, lagane, ne-deformacije i ne-deformacije, pogodno za upotrebu . traka za glavu je elastična i Odgovara opsegu glave većine ljudi . Može se prikladno za većinu mališana dječjih dječaka, dječaka, djece čak i odrasle osobe . dobra tekstura i izvrsna izrada, a lako se pohađaju i isključuju. Pomozi u mnogim situacije, poput ceremonija, rođendana i kostim lopte.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji