.

.

Držač za popravku bicikla Trucjeni štand Mini biciklistički kotač držač za držač bicikla

Držač za popravku bicikla Trucjeni štand Mini biciklistički kotač držač za držač bicikla

Ocjene kupaca:

KM 42.82
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje SOAARS sa Joybuy Marketplace Opis
. Biciklističko trajanje kotača je kompaktan i prijenosni alat koji vam omogućuje da istinite vašim biciklističkim točkovima s lakoćom. Biciklističko trajanje kotača dizajnirano je tako da čvrsto drži za biciklističko kolo na mjestu, omogućujući vam da prilagodite žbice i obruč kako biste osigurali savršeno ravni točak. funkcije
. -Kolor : plava
. -Materijal : nehrđajući čelik, abs, guma
. - Trucje štand pogodan je za razne podešavanje kotača za bicikle, prikladno i praktično. - Trucjeno štand za bicikl je jednostavan za postavljanje i upotrebu, odličan alat za profesionalnu mehaniku i DIY entuzijaste. - Jednostavan dizajn podešavanja, jednostavan za rukovanje. Korektivni alat za popravak, preciznije podešavanje grupe kotača. - Biciklističko trajanje kotača je lagano i kompaktno, što ga čini lako prevozom i pohranjivanjem kada se ne koristi. - Moderan i prekrasan izgled, povećavajući zabavu upotrebe. I pogodan za nošenje i skladištenje.
Stalak za nošenje je pogodno za razne podešavanje kotača za bicikle, pogodne i praktične. Trucjeno štand za bicikl je jednostavan za postavljanje i upotrebu, odličan alat za profesionalnu mehaniku i DIY entuzijaste.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji