.

.

Ogrlice za žene Trendi majčinski dan zaboljenog u šupljeg oblika srca Ogrlica za žene za ženske zaštite za vjenčanje za tinejdžerske djevojke bakra b

Ogrlice za žene Trendi majčinski dan zaboljenog u šupljeg oblika srca Ogrlica za žene za ženske zaštite

Ocjene kupaca:

KM 4.50
Od robe
U skladištu

Majčin dan urobljeni ogrlica od srčana ogrlica nakit za ženske svadbene zabave : Karakteristike :
?? Ogrlica predstavlja beskonačnu ljubav, prekrasan ukras za svakodnevicu i božić ?? Ovi ogrlice su poput lampe, pune ljubavi i opredjeljenja Vrlo je pogodan za ukrašavanje božićnog stabla ili društvene prilike poput rođendana i dan zaljubljenih.
Ovi ogrlice za ženski osjetljivi vrat neće okrenuti zelenilo zelenilo i ostaju udobne. Slušalice za sve prilike dostupne su na policama : Jedinstveni i moderan dizajn - dizajnerski majstori stvorili su veliko iskustvo nošenja, što je jednostavno i individualno, a opet divno i elegantno. Nitko to neće propustiti i dobit ćete mnogo komplimenata.
Savršeno za bilo koju priliku - jedinstveni dizajn će naglasiti vaš izgled i uhvatiti sve oko. Samo da pokažem svoj stil, pustimo, mlade i stare.
Velika ideja poklona - ove blistave minđuše su jedinstvena ideja za poklon za vaš ljubavnik, suprugu, čak i dan zaljubljenih, majčin dan, božić, venčanja, itd.
materijal : bakar
Boja proizvoda : Kao što je prikazano na veličini proizvoda; Kao što je prikazano na slici, paket je uključen :
1 x ogrlica
zbog razlika između monitora ili reflektora u boji od osvjetljenja monitora, pozadine itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji