.

.

Hemoton Grasshopper Cage CAGE CAGE CAGE CAGE TRANSHOPER TRANSPORT CAGE

Hemoton Grasshopper Cage CAGE CAGE CAGE CAGE TRANSHOPER TRANSPORT CAGE

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite profesionalni, a opet pristupačni kavez za kriketu Graškom? Da li ste u potrazi za čvrst, pouzdan Grasshopper Cricket Cage koji može raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš kavez za kriketu Grasshopper mora ispuniti vaše potrebe. funkcije
. -Materijal : drvo. - izrađen od visokokvalitetnog drvenog materijala, izdržljiv je i siguran za upotrebu. - Ovaj travnjak je praktičan i zgodan, a jak u funkcionalnosti. - Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi, donesite vam puno pogodnosti. - s dizajnom za višekratnu upotrebu i jednostavan za upotrebu, to je zaista prekrasan hvatač štetočina za izbor. - Ovo je vrlo pogodno za djecu da potaknu svoje interesovanje za prirodno istraživanje i učenje.
Izrađen od visokokvalitetnog drvenog materijala, to je izdržljiv i siguran za upotrebu . ovaj skakač Kavez je praktičan i zgodan, a jak u funkcionalnosti . Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi, donesite vam puno pogodnosti za vas. To je vrlo pogodno za djecu da potaknu svoje interesovanje za prirodno istraživanje i učenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji