.

.

Kapacitet za skladištenje Stylus Kapacitivni držač olovke Silikonski Stylus Stylus Stylus

Kapacitet za skladištenje Stylus Kapacitivni držač olovke Silikonski Stylus Stylus Stylus

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li zaštitnika da bi vaš olovka zadržite siguran i čist? Ovaj proizvod može biti dobar izbor. Napravljen od premium silikonskih materijala i dobre izrade, izdržljive i praktične dugo vremena za upotrebu. Štiti olovku od ogrebotine ili oštećenja, dobro za skladištenje na otvorenom. funkcije
. -Kolor : bijelo i nebo-plavo
. -Materijal : silikon
. - Ovaj slučaj za pohranu mogao bi održati stylus, adapter, stylus kapa i dodatni vijak Stylus, donose vam praktičnost. - Korištenje premium silikonskih materijala, da biste bolje zaštitili svoj olovku od kotrljanja, ogrebotina i prljavštine. - Lagana težina i pravilna veličina, može se preuzeti na bilo koja mjesta koja su vam potrebna kod kuće ili u uredu itd. - Dobra izrada, glatka površina, ovaj kapacitivni slučaj skladištenja olovke siguran je za vaše predmete, možete koristiti siguran odmor. - Mozete da pošaljete ovu kutiju za organizator Stylus kao jedinstveni izbor poklona svojoj djeci, porodici ili prijateljima.
Ovaj slučaj za pohranu mogao bi držati stylus, adapter, stylus kapa i dodatni vijak, donoseći vam premium silikonske materijale , Da biste bolje zaštitili svoj stylus od kotrljanja, ogrebotina i prljavštine .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji