.

.

Oblik svijeća Lagani dekor Halloween Light LED električna svjetiljka

Oblik svijeća Lagani dekor Halloween Light LED električna svjetiljka

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je lampica za svijeće Halloween, koja je izrađena od premium materijala, može se koristiti. Jednostavna svjetiljka za svijeće, dobar efekt ukrasa. Lampica za svijeće pogodna je za većinu prilika, posebno za kokoši za Halloween Party. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : plastika
. -Size : oko 9,00x9,00x23,00cm / 3,54x3. -Ne : Pokreće 3 x AAA baterija (nije uključena)
. -Made od premium materijala koji je izdržljiv i čvrst za upotrebu. -Pričiva za spavaću sobu, dnevni boravak, bar, plesna zabava, halloween party i tako dalje. -Moderate veličine, može se koristiti za odmoru za odmor, lako za mesto. -Purdna cijena, kvalitetna i niska cijena. -Energy štednju i ukras, LED svjetlo u obliku svijeće može dodati više jezive atmosfere na vašu Noć vještica.
Izrađena od premium materijala, koja je izdržljiva i čvrsta za upotrebu. Pogodno za spavaću sobu, bar, plesna zabavu , Halloween Party i tako dalje . Umjerena veličina, može se koristiti za uređenje odmora, lako se postavljati . Pristupačna cijena, kvalitetna i niska cijena . Ušteda energije i ukrasna svjetlost svijeće može dodati više jeziviju atmosferu na vaš Noć vještica.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji