.

.

Dekorativni privjesci za nošenje

Dekorativni privjesci za nošenje

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Opis
Napravljen od odličnog materijala, izdržljiv je i siguran za dugotrajnu upotrebu. Savršena izrada ovog ključnog prstena pružit će vam izvrsno iskustvo u korištenju. Ne samo da je to ključni prsten, već i to je privjesak za torbu, koji se može koristiti za ukrašavanje vaših torbi. funkcije
. -Kolor : slučajne boje
. -Materijal : PVC i metal
. - Chic privjesak za ključeve izrađen je od dobre materijale duže vrijeme i izdržljiva upotreba. - Savršen je privjesak za vašu torbu, ruksak, ključ ili drugi ukras. -Unique Design i savršena izrada čine ga privlačnijim i stilskim. -To može biti i dobar izbor poklona za vaše prijatelje, oni će se jako svideti. -Mećima se dobro izgled, lagana i male veličine.
Chic tipka je napravljena od dobre materijale duže vrijeme i izdržljiva upotreba . To je savršen privjesak za vašu torbu, tipku ili drugu dekoraciju . Jedinstveni dizajn i savršena izrada čine ga privlačnijim i stilskim . Također može biti dobar izbor poklona za vaše prijatelje, svidjet će im se vrlo mnogo. Kreativni ključ ima dobar izgled, laganu i malu veličinu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji