.

.

Hemoton listovi za korekciju boja u boji Filtriraj FITO STUDIO PROP LED lampica LED lampica

Hemoton listovi za korekciju boja u boji Filtriraj FITO STUDIO PROP LED lampica LED lampica

Ocjene kupaca:

KM 3.80
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje Mannistore s Joybuy Marketplace
. PVC materijali s pouzdanom izradom, ovaj lagani lim za filtriranje. Set je izdržljiv za dugovirnog životnog vijeka. Obojeni listovi filtra su. Širok raspon upotrebe, pogodan za film, video, pozornicu, kazalište, fotografiju ,. Party, dobar za foto studio flash LED svjetla. funkcije
. - Boja : crvena
. -Materijal : PVC
. - Veličina : 29. - List difuzora svjetlosti je prilagodljiv i može se koristiti za scenski dizajn i efekte rasvjete u zabavnoj industriji. - ima prozirne panele u raznim bojama koje se mogu koristiti za razne ručno izrađene projektne potrebe. - obojeni listovi su prikladni za upotrebu u filmovima, zabavama, video zapisima, pozorištu, fotografijama, fazama, flash svjetlima u foto studijima, LED svjetlima i poteškoćama za čitanje. - Obojeni list nudi veliku krutost, odlične performanse i ujednačenu debljinu. - Obojeni listovi su prenosivi i lagani, čineći ih jednostavnim da uzmu sa sobom kamo god krenete.
List difuzora svjetla je prilagodljiv i može se koristiti za dizajn scena i rasvjete u industriji osvjetljenja. | Ima prozirne panele u raznim bojama koje se mogu koristiti za razne ručno izrađene projektne potrebe.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji