.

.

Hitno upozorenje Lagano lagano trokut automobila bezbednosna oprema

Hitno upozorenje Lagano lagano trokut automobila bezbednosna oprema

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Opis
Upozorenja motoristi na dan ili noću na cesti za održavanje vas i vaših putnika sigurnih. Često se koristi za izgradnju puteva, radne kamione, traktore, prikolice, vozila za održavanje i drugu sigurnosnu opremu. Sjajno za upotrebu dok čekate pomoć na cesti. funkcije
. - Boja : različita boja. - Materijal : ABS. - Veličina : 40,00 x 38,00 x 1,00cm / 15,72 x 14,93 x 0,39 inča. - Visoko reflektivan i samostalan dizajn, univerzalan za dan i noć. - LED funkcija za hitne slučajeve trebaju 3 x AA baterije (nije uključena u paket). - Jednostavan skladištenje i sklopivi dizajn, oni se uklapaju u kutiju za odlaganje i lako se odvijaju, koriste. - Trokut baza, teški materijal i težina, može se uklopiti ravnim tlom, za mnogo izvršnija stabilnost. - Sjajan crveni reflektor s obje strane trokuta siguran je noću.
Visoko reflektirajuća i samo-osvjetljava dizajn, univerzalni za dan i noć . LED funkcija za hitne slučajeve trebaju 3 x AA baterije (nije uključena u paket) ) . Lako skladištenje i sklopivi dizajn, oni se uklapaju u kutiju za odlaganje i lako se odvijaju, koriste se. trougla je sigurna noću.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji