.

.

Postavlja male foto okvir Drvo viseće dekor nedovršene ukrase za drvo

Postavlja male foto okvir Drvo viseće dekor nedovršene ukrase za drvo

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovi drveni viseći okviri za slike su prazni, što vam omogućava da slikate uzorke, zapišite poruku i instalirajte sliku na njemu. Ovi drveni okviri slike imaju širok spektar aplikacija i za vas može donijeti puno DIY zabave za vas. funkcije
. -kolor : kao što je prikazano
. -materijal : drvo
. -Size : 20. - Kreativni oblik Foto Ornament Okviri Dodajte romantičniji dodir na Dan zaljubljenih i ostalim festivalima. - Ovim drvenim rezovirnim rezovima možete raditi sa svojim porodicama i prijateljima. Pogodno za upotrebu. - ukrasi okvira za slike izrađeni su od drvenog materijala, izdržljive, sa glatkim ivicama i nije lako razbiti. - Drveni okvir Ornament ima širok spektar aplikacija, bilo da se sami koristi ili se koristi kao poklon vrlo dobar. - Drveni ukrasi za slike mogu dugo vremena, a možete ih koristiti u boji.
Fotografski okviri za kreativni oblik Dodajte romantičniji dodir na Dan zaljubljenih i ostalim festivalima Slika srca Okviri, drveni okviri za zanat, drveni okviri za obrta, srčani okvir, okvir za oblikovanje srca, fotookvire za valentinovo, foto okvir, okvir za valentine, okvir za valentine, srčani okviri za slike, drveni ukrasi srca.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji