.

.

Narukvice za slapde djeca šamar narukvice sekveni zmijski ručni ručnici

Narukvice za slapde djeca šamar narukvice sekveni zmijski ručni ručnici

Ocjene kupaca:

KM 20.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ova narukvica s šamarom je u usvajanju umjetnog kožnog materijala za sigurnu, izdržljivu i dugotrajnu upotrebu bez problema osjetljivosti na kožu. Dizajn Smin Snake sa dobrom teksturom može osigurati njegovu praksu i popularnost među djecom. To je u jednostavnoj strukturi, lako se igra i pravilno za jedinstveni poklon za djecu. funkcije
. - Boja : slučajna boja. - Materijal : umjetna koža. - Veličina : 30. - Glatka tekstura i detaljna izrada, ova narukvica u šamaru može učiniti vaš zglob privlačnijim. - Ova narukvica u šamaru nije samo savršen izbor za zglob ukras, već i prekrasan poklon za djecu. - Dobro za bankete, halloween zabave, plesne zabave, rođendane ili bilo koje vrste stranaka. - Jednostavno zaokružite zglob sa dizajnom šamara, vremenom i uštedom rada, pravilno za različite dob ljudi. - Sequin zmijski dizajn s dobrim dodirom, lijepa boja može osigurati njegovu praktičnost i popularnost među djecom.
Glatka tekstura i detaljna izrada, ova narukvica u šamaru može učiniti da vaš zglob uhvati. Savršen izbor za zglobove, ali i prekrasan poklon za djecu . dobro za bankete, zabave za halloween, plesne zabave, rođendane ili bilo koje vrste zabava . lako je zaokruži zglob, vrijeme i uštedu rada, pravilno za uštedu rada Različite dobi od ljudi .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji