.

.

Yasu courport dekor transformira kupaonicu sa viljućima za tuširanje Halloween Set više

Yasu courport dekor transformira kupaonicu sa viljućima za tuširanje Halloween Set više

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas da je primijetilo da ovaj predmet prodaje Yasu iz Joybuy Marketplacea Opis : Naša svestrana set za tuširanje, savršena za dodavanje dodira elegancije u vaše kupatilo, Spavaća soba, hotel ili bilo koji drugi prekrasan prostor koji želite. Izrađen visokokvalitetnim EVA materijalom, ova zavjesa je otporna na kalup, osiguravajući zdravlje i sigurnost vas i vaše porodice.
sa svojom suvom i mokrim odvajanjem, tabela je vodootporna i plijesan, pružajući dugotrajne trajna trajnost. Nema više zabrinjavajućeg oštećenja vode ili neugodnih mirisa u vašem kupatilu. Naturalni dizajn vodostaja i lotosovog lišća i lotosovog lišća ove tušske zavjese nude visoke vrijednosti u vašem kupatilu. Ne samo da se vaše kupatilo ne osuši, ali dodaje elegantan dodir u vaš prostor.
Nakon svake upotrebe, jednostavno ga protresite i gledajte kako se brzo osuši. Nema više čekanja da se zavjesa za tuširanje osuši! Osim toga, sa elementima nadahnutim noćima i širokim rasponom izbora, ova zavjesa dodaje svečani dodir u vaš dom.
Čišćenje je povjetarac jer se može perati sa običnim mrljama za vodu i potapnuto lice. Pozdravite se za komplicirane rutine čišćenja.
Debeli materijal omogućava bez narušavanja privatnosti ili blokiranja svjetla u kupaonici.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji