.

.

Mliječni biskvitni gumica za brisanje novost Kreativni gumici Dopisnica za djecu Student Day

Mliječni biskvitni gumica za brisanje novost Kreativni gumici Dopisnica za djecu Student Day

Ocjene kupaca:

KM 4.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje fathery s Joybuy Marketplace
. Napravljen od premium TPR materijala, ovi gumici su sigurni i praktični. Savršeno za djecu da izbriše pogrešnu riječ koju pišu olovkama. Dođite sa mlijekom i obliku kolačića, živahna boja, super su divna i jednostavna za privlačenje djece. Kupite za svoju djecu i bili bi vrlo rado primili tako osjetljive mini gumice. Funkcija
. - Marka : stobok. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : TPR. - Veličina : O 3. - Napravljeno od TPR materijala, oni su dobro napravljeni, sigurni za upotrebu i praktično. - Dizajniran sa oblikom kolačića i mlijeka, živopisnom bojom, kreativnom i dimljivošću. - Jednostavno izbrisati pogrešnu riječ da djeca pišu olovkama. - Veliki časopis, nagrada za studente koji rade dobro u nastavi. Odličan poklon za svoju djecu. - Nisu igračke ili jestive. Držite ih dalje od djece mlađe od 3 godine.
Izrađen od TPR materijala, dobro su napravljeni, sigurni za upotrebu i praktično. | Dizajniran sa oblikom kolačića i mlijeka, živopisnom bojom, kreativnom i divnoj. | Jednostavno izbrisati pogrešnu riječ da djeca pišu olovkama. | Veliki časopis, nagrada za studente koji rade dobro u nastavi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji