.

.

Gljiva koja se bave uho za uho sa vrhom akustične slušalice tuberadios ušima za ušima za uvođenje u ekipu urla

Gljiva koja se bave uho za uho sa vrhom akustične slušalice tuberadios ušima za ušima za uvođenje u

Ocjene kupaca:

KM 65.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ušna ubica gljiva može se lagano zaključati u uho korisnika, osiguravajući ih da ostanu na mjestu tokom energične aktivnosti. Radionice možete čuti jasno i također biti svjesni onoga što se istovremeno događa oko vas. Karakteristike
. - Boja : bijela. - Materijal : silikon. - Veličina : 1,40x1,30x1,30cm / 0,55x0,51x0,51 inča. - Za upotrebu sa većinom audio setova za cijevi zavojnice, lijevo ili desno uho. - Istezanje je dobro, ušima nije lako deformirati izblijedjeno i izdržljivo. - Ostaje siguran, ne blokira ušni kanal, čak ni tokom energične vježbe. - Premium materijal čini naše ušike alternative bilo kojoj akustičnim ušima za cijevi i dovoljno udobne da zaboravite da je tamo. - Proizvodi se sa profesionalnom tehnologijom kako bi se osiguralo dugo vremena i može raditi na duže vrijeme.
Za upotrebu s većinom audio setova cijevi zavojnice, bilo lijevo ili desno uho . Rastezanje je dobro, ušima nije lako Deform izblijedio i izdržljiv. Ostaće siguran, ne blokira ušni kanal, čak ni tokom energične vježbe. Premium materijal čini naše ušne ušom u bilo kojoj akustičnim cijevima i ugodno da zaboravimo tamo . Proizvodi se sa profesionalnom tehnologijom osigurati proizvod i može raditi dugo vremena.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji