.

.

Vrtna jastuka za pohranu, teška vodootporna 210D Oxford tkanine za jastuke za jastuke s patentnim zatvaračem za kućni i popločani pribor Božićno drvcu

Vrtna jastuka za pohranu, teška vodootporna 210D Oxford tkanine za jastuke za jastuke s patentnim zatvaračem

Ocjene kupaca:

KM 14.49
Od robe
U skladištu

Specifikacija :
Proizvod Materijal : poliesterska vlakna (poliester)
Veličina proizvoda : l : 173 * 76 * 51cm; S : 122x39x55cm (Zbog ručnog mjerenja, bit će pogreška od 1-3 mm) Značajka :
1.Made od 210 D Oxford Fiber obložene PVC obloge, ova teška torba za pohranu je vodootporna, anti-ultraljubičast, anti-suza i anti-bled, i može bolje zaštititi vaš jastuk iz oštrih okruženja (poput jake sunčeve svjetlosti, kiše) snijega, prašnjava (patentni zatvarač nije vodootporan) )
2. PVC sadržan u nekim poklopcima sadrži puno štetnih hemikalija, ali naša PVC obloga ispunjava EU 7 P standarde zaštite okoliša. To ne samo da ima jači otpor vode i otpornost na puknu, ali je takođe bezopasan za okoliš.
3 ASYY za nošenje, lako se učitava i istovari, tu je dug hlapnjak, jednostavan za učitavanje i istovarivanje. Dvije tračne ručke i remen na ramenu čine prevoz ove vrećice za pohranu.
su dvije različite veličine za odabir (L : 173 * 76 * 51cm; S : 122x39x55cm), pogodan za jastuke za namještaj. Možete ga koristiti i za spremanje božićnih stabala i drugih stvari.it je vrlo lako čistiti, samo treba isprati pokrov crijeva vodom i osušiti na suncu. Zaštitna futrola dolazi s dodatnom torbom za jednostavno skladištenje kada se ne koristi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji