.

.

Hitna torba za urinu, 700ml povraćajte torba za jednokratnu upotrebu Ergonomics Rapid Solidacifikacija Motion Boll-a apsorpcija vode Automobil Hitna upotreba urina

Hitna torba za urinu, 700ml povraćajte torba za jednokratnu upotrebu Ergonomics Rapid Solidacifikacija

Ocjene kupaca:

KM 4.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje top kućnim ljubimcem iz Joybuy Marketplacea Opis : Dizajnirana ergonomsko, ova hitna torba za pelenu koristi samo-topljivi upijajući prah koji čini tečno bezbojna i mirisa, brzo se postavlja i ne curi kad se obrnuje, olakšava upotrebu.
sa širokim spektrom aplikacija, ova hitna kaša u mokraće pogodna je za muškarce i žene, a i mlade i mlade i stare, a i mlade i stare I može vam pomoći da riješite fiziološke hitne slučajeve, pogodne za bolest pokreta i povraćanja, kampiranje, prometne gužve itd.
Izrađen je od visoko molekularne vatrene smole za upijajuću smolu.
Kapacitet hitne pomoći je 700ml .
Pogodno je za bolest pokreta, automobila, putovanja, kampiranja i tako dalje.
Naziv predmeta : Hitna torba za urinu
materijal : visoko molekularna voda u apsorpciji smole pamuk
Karakteristike : Brzi Solifikacija, ergonomija, za jednokratnu upotrebu Detalji :
Kapacitet : 700ml
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo drugačija od slika. Molimo vas da se lagana dimenzija razlika zbog različitog ručnog mjerenja.
Paket uključuje :
1 x hitna torba za urina dizajnirana ergonomsko, ova hitna torba za pelenu koristi samo-topljivi upijajući prah koji čini tekućim upijajućim i mirisom , se postavlja brzo i ne curi kada se obrnuje, olakšava upotrebu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji