.

.

Vanjska vrećica vrećica za vrećicu za kaiš Vanjska torbica za nošenje za alate za pametne telefone

Vanjska vrećica vrećica za vrećicu za kaiš Vanjska torbica za nošenje za alate za pametne telefone

Ocjene kupaca:

KM 6.97
Od robe
U skladištu

Opis
TO je izdržljiv i čvrst za dugotrajnu upotrebu. Fina izrada osigurava njegovu praktičnost. Njegov zatvarač sa zatvaračem je jednostavan za otvaranje i zatvaranje i pružanje dobro zaštite za vaše stvari. Osigurajte dovoljno prostora za ispunjavanje vaših različitih potreba, donesite vam mnogo više pogodnosti. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : vodootporna tkanina
.69x2,59in
. -its veličina je kompaktna i težina je svjetlost, što neće povećati vaš dodatni teret dok ga nosite. -prisible za planinarenje, kampiranje, penjanje, putovanja, biciklizam, ribolov, vojne igre i druge aktivnosti. -widely primijenjen u vojnim igarama, na otvorenim igrama, planinarenje, kampiranje, jahanje, ribolov, putovanja, biciklizam, građevinski radovi i još mnogo toga. -Unisex dizajn modnog i elegantnog izgleda, savršen za žene i žene koje i muškarce koriste. -an nevjerojatan poklon za ljubitelje avanture na otvorenom, ljubiteljima planinarenja, zaljubljenici za kampiranje itd. Dajte im malo iznenađenje.
Njegova veličina je svjetlost, što neće povećati vaš dodatni teret Dok je nosio . pogodno za planinarenje, kampiranje, penjanje, vojske, biciklizam, ribolov, vojne igre i druge aktivnosti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji