.

.

Prijenosna sklopiva obrva za obrve Višenamjenska trimer za obrve profesionalni kozmetički alat za žene djevojke

Prijenosna sklopiva obrva za obrve Višenamjenska trimer za obrve profesionalni kozmetički alat za žene

Ocjene kupaca:

KM 4.98
Od robe
U skladištu

Značajke :
1 Naša britva za obrve izrađena je od visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika koji je otporan na koroziju, nije lako hrđati i ima dug radni vijek. Ergonomsko dizajnirana ručka je lagana, udobna za zadržavanje i jednostavan za upotrebu. Lako je čistiti. Nakon pranja vodom koristite papirni ručnik za apsorbiranje vode i osušite ga za pohranu. Naša visokokvalitetna britva za obrve je savršen poklon za majke i žene na posebnim praznicima, poput majčinskog dana, Dan zahvalnosti i rođendana. Sklopivi brijač obrva, kompaktan i jednostavan za nošenje. Vrlo je pogodan za putovanja, a ne treba ubrzati prostor da bi se koferi stavili na poslovna putovanja.
1 Aktualna boja može biti malo drugačija od slike zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta - 2.Postavite odstupanje od 1-3cm zbog ručnog mjerenja
Opis : Materijal : nehrđajući čelik, plastika za višekratnu upotrebu veličine : kao što je prikazano prijenosno sklopivo obrveničke britvice Višenamjensko stručno sredstvo za rezanje Professional Beauty Tool za žene Djevojke.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji