.

.

Garhelper Air Fryerdessertne linijske šalice posuda, mini folije Cupcake kontejneri za muffin pie deserts puding

Garhelper Air Fryerdessertne linijske šalice posuda, mini folije Cupcake kontejneri za muffin pie deserts

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Značajke
1 Premium materijal : Ovi kontejneri od aluminija za jednokratnu upotrebu sa poklopcima izrađeni su od visokokvalitetne aluminijske folije za hranu. Površina je glatka, blago vodootporna i otporna na ulje.
Neotpilica za pečenje : Aluminijske čaše za pečenje mogu se izravno staviti u pećnicu i mikrovalnu pećnicu bez korištenja tave za pečenje. Paket uključuje : Primit ćete 10 komada pečenja za pečenje od 130 ml, možete ponovo iskoristiti ove trajne posude za desertne konterije, što vam je potrebno, možete lako očistiti ove čaše. Širok raspon upotrebe : ova aluminijska folija Šalice su pogodne za većinu vrsta, mogu se opteretiti mousse Brownies, muffini, kolačići, karamel puding, sirnim kolačima, jabučnim pitama i drugim namirnicama, savršenim za izletice, venčanja, klubove, zatvorene i vanjske zabave. Jednostavna za trgovinu : Šalice za desert folije su smješteni i uštede, pogodan za nošenje i čuvanje, savršeno za transport.
Specifikacija
Materijal : aluminijska folija
Boja : zlato , Bijela, plava
Veličina : 8,4 x 3,5 x 6,5 cm
Težina : 70 g /> Kapacitet : 130 ml
Paket uključuje :
10x šalice za desertne šalice (Bez poklopca) Garhelper Air Fryerdessert Obnelice za čaše, 10pcs Mini folije Cupcake Cupcake za muffin pie deserts puding.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji