.

.

Bulestore kuhinjska plastična ploča za sječenje neklizajuh stopa duboko drip sok utor

Bulestore kuhinjska plastična ploča za sječenje neklizajuh stopa duboko drip sok utor

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Kuhinjska plastična ploča Neklizajuća stopala Duboko za kapanje Soice Groove - Opis :
Držite svoje šaltere sigurno dok pripremate obroke s ovom reznom daskom za rezanje dizajniranim za pripremu obroka, čistač i efikasnija.
Drip utor : Značajka utora za sok koji će uhvatiti sokove od voća, povrća, ribe i mesa i sprečavati sokove od isušivanja na vaš kontratop i zadržati thecountertop čist i uredan. S mekim ručicama / hvataljkama možete lako podići Ili ga objesite na kuhinjske kuke nakon rezanja koji štede vaše vrijeme i kuhinjski prostor.
Debljeg dizajna : Kompletne ploče su dograđeno deblje, izrađene od PP materijala za hranu koji je siguran i izdržljiv. Oni nisu lažni i neće se koristiti kao druge prostirke za rezanje, jednostavno za upotrebu. Ova ploča za sjeckanje je sjajna i zdrava opcija za vašu porodicu.
Lako za čišćenje : Odbori za rezanje izrađene su od plastičnog materijala BPA koji je siguran i izdržljiv. Oni nisu lažni i neće osvojiti kao druge prostirke za rezanje i neće prigušiti noževe, jednostavne za upotrebu. Kupiti s povjerenjem. Ova ploča za sjeckanje je velika i zdrava opcija za vašu porodicu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji