.

.

Kreativni DIY za retrovizori za ručno ogledala Predivna djeca ogledala Dječja DIY dodatna oprema

Kreativni DIY za retrovizori za ručno ogledala Predivna djeca ogledala Dječja DIY dodatna oprema

Ocjene kupaca:

KM 85.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ova DIY ručna ogledala sadrži čvrstu strukturu. Izrađen je od dobrog drvenog materijala za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. To je samo prazno ručno ogledalo i trebate vam dati. Gotovo ručno ogledalo dodat će više ljepote na tebi za oblaganje. funkcije
. -kolor : kaki
. -materijal : drvo
. -rabbit u obliku zrcale Veličina : 15. -butterfies u obliku zrcale Veličina : 14. -Ulip u obliku zrcale Veličina : 13. -Možete se zabaviti u procesu DIY-a i može biti dobar poklon koji pokazuje vašu ljubav nakon završetka. -Možete napraviti svoje omiljeno ogledalo, vježbajte svoje praktične sposobnosti i donijeti vam dobro iskustvo. -Hang rupa, jednostavan za vješanje, jednostavan za skladištenje, neće se zaustaviti previše prostora za pohranu. - Nedovršeno ogledalo pogodno je za prikaz na stolovima i tablice, prikladnim u bilo kojoj sobi. -Nakva količina i možete ih podijeliti i sa porodicom i prijateljima.
Imate zabavu u procesu DIY-a, a može biti dobar poklon koji pokazuje vašu ljubav nakon završetka. Možete napraviti svoj omiljeni Ogledalo, vežbajte svoje sposobnosti i donesite vam dobro iskustvo . Viseći dizajn rupa, jednostavan za vešanje, jednostavan za skladištenje, neće preuzeti previše skladišnog prostora.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji