.

.

Follure Toddler Mittens Vodootporna zimska rukavice Toddler Sneg Crtane rukavice za djecu za djecu za djevojčice

Follure Toddler Mittens Vodootporna zimska rukavice Toddler Sneg Crtane rukavice za djecu za djecu za

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Toddler Mittens Vodootporna zimska rukavica za djecu za djecu za djecu za dječje dječake - Karakteristike : Hopajnije m preporučuje se za 2-4t; Veličina L preporučuje se 4-6 godina A za veličinu s, rukavice za bebe nemaju palčeve; Za i veličinu M i veličinu L, rukavice za Toddler imaju palčeve.
Jednostavno postavljanje i poletanje : Zima za brisanje za bebe ima kukuru i loop clouse na zglobu, što se lako prilagođava. Osim toga, zglob Parta ima elastičnu pojasu dizajna sa umjerenom zategnutom. Ova dva dizajna čine da se snežne rukavice na delilu bolje uklapaju za bebe i mogu zadržati hladni vjetar i snijeg iz ruku. radoznalost i istraživanje svijeta. Vaša beba će voljeti ove obrasce! Različite klasične i elegantne boje mogu se odabrati kako bi odgovarali različitim preferencijama ili odjećom bebe.
Prikladne prilike : Rukavice za toplu flizu su savršene za sve vrste zimskih aktivnosti, poput pravljenja snjegovića, igrajući u dvorištu. A to je i savršen poklon za rođendan, Noć vještica, Božić, Novu godinu i tako dalje. Dječje rukavice za vodu su obavezne zimske dodatke za vaše aktivno dijete!
Sadržaj paketa :
1 Piir rukavice
Veličina
Preporučena dob - Palčevi
6 -24 mjeseca
br.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji