.

.

Šuplje leptiri naljepnice šuplje leptire naljepnice zidne naljepnice

Šuplje leptiri naljepnice šuplje leptire naljepnice zidne naljepnice

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovi su stavci naljepnice u šupljim zidom, proizvedene s premium papirnim materijalom s osjetljivim izrazom i osjetljivim dizajnom. Može biti dobar ukras za vaš dom, pružit će vam drugačije osjećaj i sretno raspoloženje. Također, može biti dobar propis fotografija za vas da uzmete neke nezaboravne fotografije sa prijateljima i porodicama. funkcije
. -Materijal : papir.10cm / 4,72x3,03x0,04inch. -Kan budi prilično dekor za zabavu, vrtić, banket, festivalsku proslavu, vjenčanje, performanse itd. -Morka mi je dobar ukras za vaš dom, zvonit će vam novi osjećaj i dobro raspoloženje. -Prestavljanje 3 D zidnih naljepnica u obliku leptira dodati će vitalnost u vašu sobu. -Svršavanje svježeg i elegantnog temperamenta i čineći ukrasni nivo bogat. -Made od visokokvalitetnog papira možete se lako držati na zidu, nije lako izblijediti i padati.
6 x naljepnice. Može biti prilično dekor za zabavu, vrtić, banket, festivalsku proslavu, vjenčanje, performanse itd. Može biti dobar ukras za vaš dom, zvonit će vam novi osjećaj i dobro raspoloženje . Nakon preklapanja zidnih naljepnica u obliku leptira Dodat će vitalnost u vašu sobu . pokazujući svjež i elegantan temperament i izrada ukrasnog nivoa bogat .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji