.

.

Početna Dekor Prijenosni bento torba Termalna torba Ručak Bo Bag Bag Bag s rižinim torbom Ručak BO Skladišna torba Dobar materijal za posao i školu E

Početna Dekor Prijenosni bento torba Termalna torba Ručak Bo Bag Bag Bag s rižinim torbom Ručak BO Skladišna

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje planinskim protokom visoke vode s joybuy marketplace Prijenosna bento torba torba za ručak s rižom torba za ručak, torba za ručak Za rad i školu :
čuva hranu svježom i toplom : ovu vrećicu za ručak dizajnirana je sa izolacijom da bi vaše obroke sačuvalo svježe i toplo vrijeme.
Moderan i praktičan dizajn : Torba sadrži trendi prugasti uzorak i prostrani interijer, čineći ga i modnim i praktičnim.
Jednostavno nošenje : Torba je opremljena čvršću ručicom i odvojivim remenom za rame, koji omogućava praktičan i udoban i višestruko-funkcionalan : ovo Torba se može koristiti za nošenje kutija za ručak, ili čak kao spremnika za pohranu za uredski ili školski pribor.
Jednostavno čišćenje i izdržljivo : izrađeno od visokokvalitetnih materijala, ova vreća za ručak je lako čistiti i izgraditi Posljednja, osiguravajući dugoročnu upotrebu.
Prijenosna bento torba torba za ručak torba za ručak s rižom torba za ručak kutija za pohranu za pohranu Dobar materijal : tkanina : Boja : kao Slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo vas da vam se ne smeta prije naručivanja, hvala!)
paket težina : 110g - Veličina paketa : 25x20x3cm, (molimo vas da se pošiljate 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji