.

.

Profesionalni pasa za nokte za grickanje ljubimca električne zapetljane glave za poliranje za nokte

Profesionalni pasa za nokte za grickanje ljubimca električne zapetljane glave za poliranje za nokte

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje sa žućnim marketa . Ova stavka je postavljena glava brusilice za kućne ljubimce, usvajanje premium materijala. Praktični multifunkcionalni zamjenski kotači za brušenje noktiju za kućne ljubimce. Sigurno i brzo možete poljski i obrezati nokte svojih kućnih ljubimaca. Vaši kućni ljubimci će se svideti. funkcije
. -Materijal : Emery. Usuju velikog materijala visokog kvaliteta i finog izrade, izdržljive i otporne na habanje. -To može brzo i sigurno poljski i obložiti noktima za kućne ljubimce, ne povrijediti nokte vaših voljenih kućnih ljubimaca. - Može se koristiti za zamjenu stare ili oštećene mljevene glave na kućnim ljubimci električni brusilica, profesionalni i praktični. -Za zdravlja vašeg ljubimca potrebno je obratiti pažnju na higijenu noktiju. -Super sitne čestice, fini proizvodi ne povrijeđuju nokte kućnih ljubimaca. Pogodno za mačku, štene, pse itd.
Korištenje odličan materijal visokog kvaliteta i finog izrade, izdržljive i otporne na habanje. | Može se brzo i sigurno poljski i ukrašiti nokte za kućne ljubimce, ne povrijediti nokte vaših voljenih kućnih ljubimaca. | Može se koristiti za zamjenu stare ili oštećene mljevene glave na kućnim ljubimci električnim brusilicama, profesionalnom i praktičnom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji