.

.

Domaći pribor za rešetke Profesionalni nehrđajući čelik BBQ rešetke za rešetke Spatula Turner Tong Kompletna teppanyaki bbq Pribor sa zaklanom

Domaći pribor za rešetke Profesionalni nehrđajući čelik BBQ rešetke za rešetke Spatula Turner Tong Kompletna

Ocjene kupaca:

KM 17.00
Od robe
U skladištu

Opis
r Naše set pribora za rešetke uglavnom se izrađuje od fine kvalitete 430 nehrđajućeg i plastičnog, debelog i rđe, izuzetno funkcionalne kada su vam potrebni ovi alati za roštilj, teppanyaki, pečenje itd. vi za kampovanje, putovanje. Ovaj bit za roštilj za rešetke bit će vaš najbolji izbor!
r. funkcije
r. - Marka : Homemaxs. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : 430 nehrđajući čelik, plastična, plastična krpa od oxford (torba za pohranu)
r. - Veličina torbice : specifična veličina prikazuje se na slici. - kompletni set pribora za rešetke, uključujući 2 x duga lopaticu, 1 x turner, 1 x okrugla lopatica, 1 x riblje lopatice, 1 x strugač, 1 x boca za tijesto, 2 x 300ml boca za začin, 2 x paprika Shaker (jednoga rupa The Food Tong funkcionira u prženju po miru ili premještanju hrane; jajima mogu se koristiti za oblikovanje jaja u obliku srca i jaja okrugle oblikovana; Svinjetina, piletina ili čili za ravnomjerno razmazivanje, osiguravajući dobro kuhano i miriše dobro . - Velika storina za pohranu je prenosiva i praktična. Poseban dizajn može pomoći u dobrom rešetku Alati, lako se prevozi s vama dok idete na izlet ili izletištem. 21pcs rešetka se uglavnom izgrađuju sa 430 nehrđajućeg čelika, zadivljen ćete tako čvrst i funkcionalni ovim alatima, oni su im korisni u kuhanju i pečenjem lakše & SAFER .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji