.

.

Vigorbear Women Slatke mačke uši Beanie Hat Winter Striped Crochet Knit Hat Trendy Lagana lažna pletena kapa s vražjim rogom

Vigorbear Women Slatke mačke uši Beanie Hat Winter Striped Crochet Knit Hat Trendy Lagana lažna pletena

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Slatka mačka uši hat modne žene djevojke zimske toplotne čvrste boje / prugasta dodaci za palijsku šeširu
Specifikacija :
. Materijal : Vunena tkanina
. Vrsta uzorka : Čvrsta boja / pruga
. Pol : univerzalni
. Tip predmeta : šešir
. Paket uključen :
. 1 x pleteni šešir
. Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre kupovine predmeta. (1 inča = 2,54cm)
. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Kvalitetan materijal : Kaputičani kapu za uši izrađen je od visokokvalitetnog vunenog materijala tkanine, koji je mekan, a ne ljepljiv, pružajući vam maksimalnu udobnost. Materijal je gust i mekan, unutrašnji je gust i flis, dobar i ugodan . jednostavno i slatko : ove mačke uši za žene sa zaklopkama uhama su vrlo jednostavne i slatke, tako da nećete izgledati monotono; Možete i dodati slatke naljepnice na šeširu kako biste ga učinili modernijom i šarmantnim. Lako se proteže : Zimska slatka mačka uši pletena šešir je vrlo elastičan, lako se deformiše, može se lako uklopiti, može se u potpunosti odreći, ne može se oblikovati, ne može se obložiti, a ne može se savršeno uklopiti, može se savršeno uklopiti u obliku glave i neće zadaviti glavu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji