.

.

Silikonska slavina za hvatač vode sklopiva upijajuća ploča za sušenje za sušenje za sušenje vode voda iza slavine za pljusak otkaz za kuhinju sušenje kupaonice, narančasta

Silikonska slavina za hvatač vode sklopiva upijajuća ploča za sušenje za sušenje za sušenje vode voda

Ocjene kupaca:

KM 9.99
Od robe
U skladištu

Detaljan opis :
Naziv proizvoda : Vodač vode
Glavni materijal : silikon
Veličina proizvoda : 360 × 135 × 6 mm
boja (neobavezno) : narandžasta , Siva, crna
Napomene :
1 Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Molimo vas da dopustite da razlikuju neznatnu dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja. Hvala na razumijevanju. Lista dijelova :
2 × hvatač vode
[dobar materijal] Naša nova dizajnirana silikonska prostirka je superiorna Ostala vrsta tkanine na tržištu. Naš silikonski hvatač slavine ima funkciju za odvod, tako da ne trebate brinuti o vodi na njemu . [Držite kontratop suve] Naša hvataljka za vodu održava vašu kontraturu čistu i suhu u svakom trenutku. Također možete staviti bocu deterdženta na njega kako bi se spriječilo curenje . [Jednostavno za upotrebu] Naša silikonska mat za sušenje je jednostavan za korištenje. Instalirate na šalter slavine, koji je za višekratnu i izdržljiv. Možete provesti nekoliko minuta da ga očistite sapunom svake dvije sedmice. Spremne vaše vrijeme za obrisanje protute za obrisanje. [Široko koristi] Naša prostirka slavine može se lako instalirati na dnu kuhinjskog sudopera, kupaonice, seoske kuće, rv ili wc-a za čišćenje i sušenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji