.

.

Mortilo kuhinjsko čišćenje baverbasinske jedinice za pražvu odvodnički jezgro za umivaonik bazin bazinski bakar jezgre tipki odbojni jezgro curivanje utikača i kuhinja srebrna

Mortilo kuhinjsko čišćenje baverbasinske jedinice za pražvu odvodnički jezgro za umivaonik bazin bazinski

Ocjene kupaca:

KM 6.46
Od robe
U skladištu

Bawbasin Extroplating Odrađivač odskakivanje bazena Bazen Bazen Core Push Tip Odbojnički jezgro Izuzeći utikač :
【Savršena kompatibilnost Desingn je dizajniran s novim malim promjerom (1,1 ~ 1,5 inčni unutarnji promjer), naš 2 silikonskih prstenova osiguravaju razne rupe za odvod, u skladu s većinom američkih standarda 1 1/4 "~ 1 1/2 " drive za odvod (dubina : oko 1,5 ")
【Košarica protiv začepljenja unutar】 za razliku od Ordinarni utikači za odvod gumba, nadograđeni košara za odvod sudopera unutar kolekcije kolekcije kolekcije kosa i odvod iz začepljenja i vaš prsten nikada neće ući u kanalizaciju
【Premium i izdržljiv materijal】 Naš kupatilo za sudoper je Napravljen od zadebljanog kvaliteta od nehrđajućeg čelika i mesinga, sa izdržljivom, ravnom i udobnom dodirom, snažnom strukturom, može se koristiti duže vrijeme bez pucanja i curenja vode.
【Brzo iscrpljivanje. Priključak za ispuštanje sudopera ima prekrasan oblik potisnog metaka. Dobra čvrstoća, brzo brtvljenje i odvod vode jednim štampom. Vrlo zgodan i brz. Strukturiran sa zadebljenim stupčenim silikatrišnim brtvom, kanalizacijom mirisa, tako da možete uživati ​​u svježem zraku kod kuće.
【Jednostavna instalacija】 Instalacija - Instalacija alata, svako može instalirati odvod za jednostavnu strukturu, samo Izvadite staru i umetnite jezgro cjedilo na dovršavanje instalacije.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji