.

.

Ocarina Hole Ocarina Instrument Strawberry Jednostavni instrument vjetra vjetra Dječji ključni ukrasi voće mini

Ocarina Hole Ocarina Instrument Strawberry Jednostavni instrument vjetra vjetra Dječji ključni ukrasi

Ocjene kupaca:

KM 34.99
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovaj proizvod je praksa Ocarina izrađena od premijskih materijala. Uz dobru teksturu i izdržljivu kvalitetu, može vam pomoći da lako zamijenite staru Ocarinu i učinite da vaš instrument vjetra zvuče jasnije i ugodnije. Ovo je odlična praksa Ocarina koja će vam biti dobra alternativa za vas. funkcije
r. -Materijal : porculan
r. -Size : oko 7,50x5,60x4,50cm / 2,95x2. - Ocarina je dizajnirana u pojavu jagode, koji je divan i kreativan. -To je Ocarina napravljena od premium materijala plus sjajne procese, izdržljive i čvrste. - Zvuk Okarine je ujednačen i nježan, rezonanca je bogata, a ruka se osjeća ugodno. - Zvuk je jasan i transparentan, zvuk je moćan, odjek je kratka, a oni su lijepi i premještaju se. -Pine zanat za okarinu, glatka površina bez zamućenja. Ova okarina je pouzdana i praktična.
Lista pakiranja : 1 x Okarina u obliku voća r. 1 x viseći konop r. 1 X Glazbeni rezultat Ocarina dizajniran je u jagoda koji je divan i kreativan. Ovaj Ocarina izrađen je od premium materijala plus veliki procesi, izdržljiv i čvrst . zvuk je ujednačen i nježan, rezonanca je bogata , a ruka se osjeća ugodno . Zvuk je jasan i proziran, zvuk je moćan, reverbacija je kratka, a oni su prekrasni i premještaju se.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji