.

.

Fanshao Performance za bejzbol za glavu za glavu bejzbol plišani šešir Dizajn meko toplim elastičnim pokrivanjima za sport susreću Cosplay zabave

Fanshao Performance za bejzbol za glavu za glavu bejzbol plišani šešir Dizajn meko toplim elastičnim

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Fanshao iz Joybuy Marketplace Opis : Naš plišani šešir, savršen dodatak za bilo koji unutarnji ili vanjski događaj! Napravljen od visokokvalitetnog plišanog materijala, ovaj šešir je nevjerovatno mekan i udoban, što je toplina za vrijeme hladnijih sezona. Njegova obožavana bejzbol oblik dodaje dodir šarma na vašu odjeću, čineći ga idealnim za muzičke festivalske kostime, plesne haljine, faze, Cosplay, klupske kostime i više.
Ali to nisu sve! Naš smiješni plišani šešir zagarantovan je da se izdvajate na fotografijama sa svojim sretnim i razigranim dizajnom. Bez obzira na to da li se popijete za grupne snimke, ovaj šešir će vas natjerati da izgledate još ljepše i ponesite osmijeh na svačije lice.
Dizajniran da odgovaraju većini odraslih, ovaj šešir za jednu veličinu je jednostavan habanje i njegu. Jednostavno spot očistite hladnom vodom da biste ga sačuvali u potrazi za novim i živopisnim. Izbjegavajte pranje, izbjeljivanje, hemijsko čišćenje ili peglanje za održavanje njegove kvalitete.
Tražite jedinstveni poklon? Ne gledaj dalje! Naš plišani šešir čini kreativnu i slatku prisutnu za obitelj i prijatelje u raznim navratama kao što su Noć vještica, Božić, rođendani, novogodišnje proslave, sportske sastanke i još mnogo toga.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji