.

.

Kućni dekor 2.36in Božićne kuglice plave božićne kuglice božićne drveće Božićni ukrasi pokloni Božićni ukrasi zelena

Kućni dekor 2.36in Božićne kuglice plave božićne kuglice božićne drveće Božićni ukrasi pokloni Božićni

Ocjene kupaca:

KM 5.80
Od robe
U skladištu

6cm / 2,36in 9 božićne kuglice plave božićne krajeve Božićni ukrasi pokloni Božićni ukrasi
karakteristike : dovoljna količina : Postoji 9 različitih boja božićnih kuglica, 6 u kutiji, što može zadovoljiti vaše dnevne potrebe Možete ih podijeliti i sa drugima i uživati ​​u DIY dekoraciji sa prijateljima ili porodicom.
Dugi radni vijek : Božićni ukrasi zimi su uglavnom izrađeni od visokokvalitetnih materijala, koji su pouzdani, a ne lako se razbijaju, svijetle Boja, nije lako izblijediti čak i na suncu, tako da ih možete više puta koristiti na različitim zabavama i zabavama.
Pogodna veličina : mala i lagana, pogodna za ukrašavanje prozora, vrata, vjenčanja, Stranke, proslave i božićna stabla na drugim mjestima. Ne zauzima previše prostora, a to će izgledati lijepi kada su upareni s drugim ruralnim ukrasima.
Sjajni i lijepi dizajn : blistava ispod svjetla, možete ga slobodno kombinirati s drugim ukrasima, poput vrpca, balona, ​​božića Zvona itd. Izvrsni i svijetli stil privući će pažnju ljudi i donijeti svježinu vašoj kući.
Podrška za upotrebu : Možete lako objesiti ukrase božićnih strana na zidovima, ograde, božićne drveće i druga mjesta koja želite ukrasiti, Dodavanje dodira svjetline i vitalnosti na vaša ulazna vrata, kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu i dvorište, tako da možete osjetiti snažnu atmosferu božićnog duha.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji