.

.

Drveni skladišni baza ukrasni pedestal baznog zanata sa cvijećem

Drveni skladišni baza ukrasni pedestal baznog zanata sa cvijećem

Ocjene kupaca:

KM 44.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ova stavka je prikaz pijedestal , proizveden. Sa vrhunskim drvenim materijalima, tako da vam može poslužiti dugi niz godina. Visokokvalitetni materijal može osigurati njegovu izdržljivost i praktičnost. savršen je za ukrašavanje kuće, zabave, sobe i tako dalje. Ovo je dobar štand zaslona, ​​pogodan za dom, ured ili kao poklon. funkcije
. -Kolor : kafa
. -Materijal : drvo
. -Ne : Baza je slučajni stil. - Usvojen drveni materijal vrhunskog kvaliteta, on će vam poslužiti već dugi niz godina. - Fina izrada i elegantan izgled osiguravaju njegovu popularnost i praktičnost. - Prijenosni i lagani, jednostavan za nošenje i čuvanje za više pogodnosti. - Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi za prikaz i ukrašavanje domaćinstava. - Prirodni i ekološki prihvatljiv i pouzdan za dugo vremena posluživanja.
Usvojeni drveni materijal vrhunskog kvaliteta, on će vam poslužiti mnogo godina da dođete . Fino izrada i elegantan izgled osiguravaju njegovu popularnost i praktičnost . Prijenosno i lagano, lako se prevozi i čuva za praktičnost. Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u korištenju za prikaz domaćinstava i ukras.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji