.

.

Kućni crveni vinski raspršivač stakla vina

Kućni crveni vinski raspršivač stakla vina

Ocjene kupaca:

KM 25.05
Od robe
U skladištu

Opis
Želite li imati jedinstveni vinski decanter? Zatim ne smijete propustiti. Naš vinski decanter, koji vam omogućava da uživate u glatkim crvenim. Aroma vina može se osloboditi više. Jednostavan za upotrebu i rad, pogodan je za profesionalnu i ličnu upotrebu. funkcije
. - Boja : prozirna boja. - Materijal : staklo. - Veličina : oko 35,00x21,50x8,00cm / 13,76x8. - Kapacitet : 1300ml. - Ovaj stakleni vinski decanter omogućava vam da vam poslužite svoje omiljene crvene ili bijele boce vina na optimalnom nivou. - Kreativni dizajn za bolje poboljšanje okusa i buketa vina. - Prekrasan poklon za vašu porodicu i prijatelje koji vole vina i uživanje u visokokvalitetnom životu. - Dizajn ravnog dna čini da čvrsto stoji i nije lako padati i slomiti. - Graciozan dodatak vašem broju ili kuhinjskom privoju.
Ovaj stakleni vinski decant omogućava vam da služite omiljenim crvenim ili bijelim bocama vina na optimalnom nivou . Kreativni dizajn za bolje poboljšanje okusa i buketa vina. Prekrasan poklon za vašu porodicu i prijatelje koji vole vina i uživanje u visokokvalitetnom životu . Dizajn ravnog dna čini čvrsto i nije lako padati i prekršiti se . graciozan dodatak vašem broju ili kuhinjskog pribora.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji