.

.

Jeleni za skladišni kontejner jelena ukras ornament za obnovci orah

Jeleni za skladišni kontejner jelena ukras ornament za obnovci orah

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj proizvod je organizator radne površine, izrađen od smole materijala, visokokvalitetan i izdržljiv. Može se koristiti za skladištenje grickalica, tipki, sat, nakita i drugih Predmeti. Kreativni dizajn jelena, to je ujedno i uređenje doma. Odaberite ga za vas. funkcije
. - Boja : crni . - materijal : smola. - Veličina : cca. 20. - Ekološki i siguran, to je savršen kućni ukras ili ladica za skladištenje. - Idealan za pohranu tipki, sat, prsten, ogrlicu, nakit, grickalice, bombone i tako dalje. - široko nanosi se u spavaću sobu, dnevni boravak, blagovaonica, radna soba, ulaz, ured, sala za sastanke, itd. - Sadrži dizajn oblika jelena, romana i jednostavnog, to je praktično pladanj za pohranu ili ukras doma. - Athioufful i Unique Ous Warminging poklon za vaše suradnike i prijatelje.
Lista pakiranja : 1 x Kontejner za pohranu jelena Eko-sigurna, to je savršen kućni ukras ili skladišni pladanj. Idealno za skladištenje ključeva, satova, prstena, ogrlice, nakita, grickalica, bombona, I tako dalje . Široko nanosi se u spavaćoj sobi, dnevni boravak, blagovaonica, radna soba, ulaz, ured, sala za sastanke itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji