.

.

Keramička zdjela visoka posuda sa salatom sa salatom za supu za supu Keramički kontejner keramički pribor

Keramička zdjela visoka posuda sa salatom sa salatom za supu za supu Keramički kontejner keramički pribor

Ocjene kupaca:

KM 14.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je zdjela za domaćinstvo keramičke salate od visokokvalitetnih materijala, sigurnog i izdržljivog. Sa svojim dimenzijskim dizajnom i jednostavnom površinom, ova posuda je stil i atraktivan. Savršeno za bilo koju vrstu hrane poput deserta, voćnih salata i još mnogo toga. Uživat ćete u opuštajućem i ugodnom vremenu hrane. funkcije
. -Kolor : zeleno
. -Materijal : keramika
. -Keramička salata salata izrađena je od visokokvalitetnih materijala i lako se brine, njegova izvrsna izrada može biti i dobar ukras. it se može koristiti za obiteljske obroke, bankete, vjenčanja, zabavu itd., to je svestran za svakodnevnu upotrebu. -više možete koristiti ovaj proizvod za pohranu voća, salate, sosa, jogurta i zobene kaševe, ima veliki kapacitet za dovoljno skladište hrane. -Odlebnu izradu i njena popularnost, savršena kao poklon za prijatelje, bit će zadovoljni primanjem ove posude. -perfect za vjenčanje, kućno oružje, kinesku novu godinu i ostale svečane poklone, nude prekrasan osjećaj.
Lista pakiranja : 1 x posuda za salatu Keramička salata izrađena je od visokokvalitetnih materijala i lako se brine, njegova izvrsna izrada može biti i dobar ukras .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji