.

.

Xinrui par ženske naušnice djevojke slatka snjegović Santa Xmas Tree Snowflake Božićne čarape Leponi Danle Minđuše za odmor Naušnice Modni nakit Poklon

Xinrui par ženske naušnice djevojke slatka snjegović Santa Xmas Tree Snowflake Božićne čarape Leponi

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Xinrui iz Joybuy Marketplacea Elegantne i šarmantne božićne minđuše savršene za datume noći, zabave, detalj je pažljivo izrađen za sofisticirani izgled.
Izrađen od visokokvalitetnog legura, ove minđuše su ne-alergene i ugodne za nošenje cijeli dan.
u navratnicima poput Božića, Dan zaljubljenih, Rođendani i godišnjice.
Svestrana moda omogućava vam da nosite ove minđuše u bilo kojoj prilici, bilo da je to određena strana ili dnevna habanja.
Uvođenje naših božićnih minđuša, savršen dodatak Vaša zbirka nakita. Napravljena od visokokvalitetnog legure materijala, ove minđuše su ne-alergene i ugodne za nošenje cijeli dan. Različiti božićni obrasci su nevjerovatno slatki, dodajući dodir sofisticiranosti na bilo koju odjeću. Bilo da se radi o datuma noći, zabavi ili maturama, ove minđuše su sigurne da izgledate elegantno i šarmantno. Svaki detalj je pažljivo izrađen, prikazan izvrsna izrada. Ne samo da ih možete nositi na Božićima, ali oni su pogodni i za svaku priliku, bili to određena strana ili svakodnevno trošenje. Te minđuše čine posebnim poklonima za voljene prilike poput Božića, Dan zaljubljenih, rođendana i godišnjica.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji