.

.

SOLYLESS HYDROPONIC SPONGE Povrće Uzgoj uzgoj vrtloga Alat hidrizirani sadnice Spungs

SOLYLESS HYDROPONIC SPONGE Povrće Uzgoj uzgoj vrtloga Alat hidrizirani sadnice Spungs

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovo je vrhunska spužva sa sadnjama. Napravljen od materijala, sigurno je koristiti. Klijanje bez tla ili kemijskih aditiva. Može klizati više vrsta sjemenki. Može se široko koristiti u uzgoju staklenika, bazi za sadnju povrća. funkcije
r. - Boja : bijela. - Materijal : spužva. - Veličina : 3 x 3 x 3cm. - usvaja uzgoj sa ujednosom, što je čisto i sanitarno u uštedu može uštedjeti prostor. - Spužva blok udubljenja za sadnice lakog klipa. - Dizajniran za brzu, maksimalno-praktičnost povrća. - Lako čišćenje i otporno na koroziju, korijeni rastu kroz mrežnu tkaninu za bolje disanje i rast, prekrasan ukras u vašem vrtu. - Oprema za uzgoj sa ujedinjavanjem za pružanje sadnica do čvrstog povrća, korišteno je korijensko povrće. Za hidroponičke biljke i biljne biljke.
Lista pakiranja : 50 x SOLi Less hidroponska spužva usvojila je udobnost čistim i sanitarno mogu uštedjeti prostor za skok. Povrće loviranje . Jednostavan za čišćenje i korozi, korijeni rastu kroz mrežnu tkaninu za bolje disanje i rast, prekrasan ukras u vašem vrtu. Za hidroponičke biljke i biljne biljke.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji