.

.

PETNI PET FUNFLE TOY Lagani ljubimac iz nosa treninga za trening polarnu runu Sporo hranjenje igračaka ugrađenog zvučnog uređaja za kućnu sobu za kućne ljubimce dnevne sobe

PETNI PET FUNFLE TOY Lagani ljubimac iz nosa treninga za trening polarnu runu Sporo hranjenje igračaka

Ocjene kupaca:

KM 10.71
Od robe
U skladištu

Značajke
Ugrađeni zvučni uređaj.
igračka njuška ima ugrađeni zvučni uređaj, a kućni ljubimac će napraviti zvuk pri reprodukciji i grickanju, koji inspirira interes kućnog ljubimca za igranje.
Skriveni otvori za više hrane.
njuškanje u obliku šljunka ima višestruko skriveno Otvori za hranu Da bi se zadovoljile psene dnevne potrebe i poboljšavaju passku inteligenciju.
Interaktivna obuka.
Ljudi i kućni ljubimci mogu koristiti igračku za interaktivnu obuku Da biste povećali odnos i povjerenje između vlasnika i kućnog ljubimca.
Oslobodite dosadu.
Kada vlasnik nije kod kuće, kućni ljubimci mogu koristiti i kućne ljubimce njuškala igračka da se igra sama, koja može istovremeno ublažiti dosade.
Visoka kvaliteta.
Izrađen od visokokvalitetnog polarnog materijala od ruke , koji je mekan i prilagođen koži i neće naštetiti osjetljivim nosom kućnih ljubimaca. Materijal : Polarna flena + ispunjeni pamuk.
Boja predmeta : žuta.
Veličina : 26,5 * 18,5 * 11cm / 10,41 * 7,27 * 4,32 inč (l * w * h).
Težina : 150g / 5. Visoka kvaliteta : izrađena od visokokvalitetnog polarnog flisa, koja je meka i prilagođena kože I neće naštetiti nježnim nosom za kućnih ljubimaca : Kada vlasnik nije kod kuće, kućni ljubimci mogu koristiti i njušku igračku za igranje sami, što može istovremeno ublažiti dosadu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji