.

.

Solarno zalijevanje može sa svjetlima, vanjski viseći solarni fenjer, metalni vodootporni vrtni dekor Retro Halloween svjetla za vrt patulja

Solarno zalijevanje može sa svjetlima, vanjski viseći solarni fenjer, metalni vodootporni vrtni dekor

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Specifikacija :
Materijal : željezo
Boja : bakar
Veličina : oko 23 x 12 x 11,5 cm
svaki odjeljak : oko 20 cm
Visina pola : oko 79 cm
kapacitet baterije : 600m Ah NI-MH baterija 12 V
solarna ploča : monokristallina 2v 100m Ah Napomene :
1. Molimo dopustite lagano odstupanje zbog ručnog mjerenja. Može doći do blage kromatske aberacije zbog razlike između različitih svjetla i monitora, molim vas, razumijete. Značajka :
【600m Ah NI-MH baterija Solarna snaga】 Lijev za zalijevanje ima bateriju od 600m Ah Ni-MH, a solarna ploča ima bateriju od 100 mha, a upija sunčevu svjetlost u dnevnom trenutku, pretvara u energiju i automatski svijetli noću.
Vodootporno od rupstva】 Komplet vilično svjetlo je vodootporan i može izdržati kišu, snijeg, vjetar, tako da ga možete smjestiti na otvorenom bez brige da će ga biti oštećene lošim vremenskim uvjetima.
【Dreamy Lijepi dizajn Dizajniran je sa 6 žica u konzervi za zalijevanje, što izgleda prilično lijepo kad svijetli, baš kao što se voda ili krijesnici tekuli iz limenke.
【izdubljeni čajnik】 Zalijevanje može izdržati izdubljeno Dizajn, koji će se odraziti na terenu, travnjak ili zid kada se osvetljava, pružajući šarmantan vizualni efekat.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji