.

.

Bakrena kamena oblika figurica kućna dekortua statua bakrene minijaturne skulpture

Bakrena kamena oblika figurica kućna dekortua statua bakrene minijaturne skulpture

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je retro mini desktop ukras, koji je dobro napravljen od premije. Bakreni materijal, izdržljiv za dugoročno za upotrebu. Dizajniran sa životnim likovima. Oblik, šik i roman. Donijet će vam puno radosti kada se stavi u vaš. funkcije
. - Boja : zlatna
. - Materijal : bakar
. - Veličina : oko 4,50x3. - Dobar bakreni materijal sa stabilnim performansama i dugom vremenom. - Dobro dizajnirana statua deve realistična je i dobro napravljena, njegov izgled je šarmantan. - Jedinstvena, zanimljiva i privlačna, čini vaš dom punim vitalnosti. - Dekor statue bit će čudesan ukras za dnevni boravak, mantelpie, stolnjak, police. - Možete ga staviti u svoj dom ili radno područje ili ga možete staviti u automobil.
Dobar bakreni materijal sa stabilnim performansama i dugom vremenom usluge . Dobro dizajnirana statua kamile realna je i dobro izrađena , njegov izgled je šarmantan . jedinstvena, zanimljiva i privlačna, čini vaš dom puni vitalnosti . Dekor statue bit će čudesan ukras za dnevni boravak, police, policama . možete ga staviti u svoj dom ili vaše radno područje ili možete ga staviti u auto.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji