.

.

Mrtve ploče za štrajkove ploče za naboru vrata sigurnosne ploče za pojačanje vrata

Mrtve ploče za štrajkove ploče za naboru vrata sigurnosne ploče za pojačanje vrata

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
Napravljen od materijala od nehrđajućeg čelika, ima odličnu izdržljivost i praktičnost. Jednostavan za instalaciju i upotrebu, dovođenje vam više pogodnosti. Uz razuman dizajn i veliku prilagodljivost, može se dobro primijeniti na otvor vašeg vrata. za stambena vrata koja više nisu zatvorene zasun. funkcije
. -Kolor : srebro
. -Materijal : nehrđajući čelik
. -Made od nehrđajućeg čelik, glatka površina, dugi radni vijek, neće ogrebati ruke kada ga koristite, sigurni i praktični. -Racijski dizajn, jednostavan za instaliranje. Možete koristiti naša ploča za udaranje vrata da biste se pričvrstili na okvir vrata vijcima. - Instalacija je brza i jednostavna, ploča poklopca naših vrata može prikriti većinu dosada i rupa. -ubirna i čvrsta konstrukcija, dug život. Dizajniran za teške stambene upotrebe i komercijalne okvire. -Skvalitetna izrada, razumna struktura, profesionalna i praktična, može vam donijeti pogodnost.
Izrađena od nehrđajućeg čelika, glatka površina, dugi radni vijek, neće se ogrebati za ruke kada ga koristite, sigurni i praktični . Racionalni dizajn, jednostavan za instaliranje. Možete koristiti naša ploča od udara vrata na vijcima na vijcima.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji